Vrijwilligers

Word ook vrijwilliger tijdens European Under 19 Men & Women Water polo Tournament

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 september 2016 vindt de European Under 19 Men & Women Waterpolo Tournament in Nederland plaats. Het is erg uniek dat wij als Nederland twee grote toernooien mogen organiseren dit jaar. Het evenement voor de mannen vindt plaats in de Aquarijn te Alphen aan den Rijn. Het evenement voor de vrouwen wordt gehouden in het Hofbad in Den Haag.
Voor deze gave evenementen zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken, want vrijwilligers maken het evenement!

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken, onderdeel te worden van een hecht team in een goede sfeer en ruim acht dagen lang te genieten van topsport? Kom ons dan helpen!
Qua functies is er voor ieder wat wils, je kunt in het aanmeldformulier je voorkeuren doorgeven.

We vragen van alle vrijwilligers veel enthousiasme en inzet zodat we er een geweldige week van kunnen maken. Het zou mooi zijn als je meerdere shifts inzetbaar bent als vrijwilliger, je kunt je precieze beschikbaarheid in het aanmeldformulier aangeven.

We bieden jou als vrijwilliger het volgende:

• Deelname als vrijwilliger aan een internationaal evenement;
• Een unieke ervaring met bijzondere herinneringen;
• Een kijkje in de keuken van de organisatie van dit grote evenement;
• Oog in oog komen te staan met de beste jeugd waterpoloërs van Europa;
• Vrijwilligersshirt;
• Goede informatievoorziening, onder andere middels vrijwilligersnieuwsbrieven;
• Reis- en verblijfkosten kunnen we helaas niet vergoeden.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en houden we je op de hoogte via de vrijwilligersnieuwsbrief.

Wil je eerst even kijken welke functies er allemaal zijn en wat die precies inhouden? Lees dan hieronder de functieprofielen.

Het beloven onvergetelijke evenementen te worden dus wij kijken uit naar een geweldig European Under 19 Men & Women Waterpolo tournament, samen met jou!
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons via vrijwilligers@knzb.nlalleen in te vullen vanaf een pc of laptop

N.B. Alleen in te vullen vanaf een pc of laptop