Trotse partners van het EJC Water Polo 2016

Het Europees Jeugdkampioenschap  Waterpolo kan alleen tot stand komen met behulp van sponsoren en partners.

Naast dat de gemeente Alphen a/d Rijn zijn volledige medewerking geeft aan dit internationale sportevenement zijn wij ook heel blij met onze trotse partner De Thermen 2

De Thermen 2, de exploitanten van de Alphense zwembaden, is ook zo’n trotse partner van het toernooi. Zij beheren naast zwembad de Hoorn ook de venue waar het EJK plaatsvindt: Zwembad Aquarijn. Gremio FC is een groot wedstrijdbad. Hier worden onder meer nationale en internationale wedstrijden en toernooien gespeeld.

De Thermen 2 is een initiatief van Ron van der Wild en Remko Smit. Beide heren zijn actief in de Alphense Zwem Club (AZC) afdeling waterpolo. Vanuit hun wens om zwemmen toegankelijker te maken voor de Alphenaren, schoolzwemmen terug te krijgen en alle doelgroepen beter te bedienen, hebben zij zich bij de gemeente Alphen aan den Rijn gemeld met een ‘Right to Challenge’. Dit is een burgerinitiatief waarin de initiatiefnemers aangeven iets beter te kunnen dan de (semi)overheid. De komende jaren krijgen zij de gelegenheid om De Thermen 2 in grote lijnen op de kaart te zetten.