14624299728 972f3145da Z

Op 30 augustus zal er een vrijwilligersbijeenkomst worden georganiseerd. Deze is voor iedereen. Of je je nu al wel of nog niet als vrijwilliger hebt opgegeven.

Zonder vrijwilligers geen evenement. Voor het EJC Water  Polo 2016 hebben we al een enthousiaste groep vrijwilligers,  waterpolo- en zwemliefhebbers van de diverse clubs uit de regio en ook scholen en opleidingsinstituten komen onze gelederen versterken.

Deze mensen willen wij graag informeren over het toernooi. Hiertoe wordt op 30 augustus in Alphen a/d Rijn een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd.

Deze bijeenkomst is ook bedoeld voor die mensen die zich nog niet hebben opgegeven. Wil je helpen, al kan je maar 1 dagdeel, kom op 30 augustus langs om kennis te maken en je te laten informeren! En met je accreditatie heb je ook toegang op de dagen / tijden dat je niet in functie bent om vanaf de tribune alle wedstrijden te bekijken.

De avond zal zeker geen lange luistersessie worden, er wordt bijvoorbeeld ook een rondleiding langs alle belangrijke plekken in de zwembad gehouden. Er is volop gelegenheid om met de verschillende clustermanagers te praten en vragen te stellen.

Alphen a/d Rijn zwembad Aquarijn dinsdag 30 augustus:

Start 19.30 uur in de vergaderzaal op de 1e etage. Einde rond 22.00 uur in de kantine waar we gezamenlijk een toost uit brengen op een mooi en succesvol evenement.

Wil je jezelf alvast inschrijven? Dat kan via deze link

De hele organisatie van vrijwilligers, landenteams, officials, pers en VIP verloopt via één registratiesysteem. Hierdoor hebben beide speellocaties inzicht in wie waar komt, kunnen we de toegangspasjes (accreditatie) voortijdig regelen, zorgen we ervoor dat iedereen een T-shirt krijgt en wordt voor iedereen lunch- en/of dinerbonnen verzorgd. Kortom voor een organisatie van een groot toernooi als deze erg belangrijk dat het via dit ene systeem binnenkomt.

Tot 30 augustus.

 

 

@EJCWaterpolo