Water Polo Aus

Hallo allemaal !

Na een week vakantie zijn we gezamenlijk weer gestart met de voorbereidingen op het EJK. Maandag ochtend startten we met een teammeeting. Er werd besproken wat we moeten doen en laten deze zomer, waar we als team aan moeten werken en natuurlijk wat onze doelstelling is op het EJK. Wij willen naar de finale!
Na de meeting begonnen we aan een pittige krachttraining, die de nodige spierpijn opleverde, gevolgd door de eerste watertraining van de dag. Dinsdag verzamelden wij na de eerste training voor een doping voorlichting.
Een leerzame bijeenkomst waarin we onze kennis uit voorgaande voorlichtingen weer even konden opfrissen. Donderdagochtend was het tijd voor een hydratatietest. Tijdens de kracht- en eerste watertraining werd aan de hand van ons gewicht gekeken of er voldoende wordt gedronken tijdens de training.
We waren die week vier dagen in Zeist om voornamelijk aan onze conditie en man meer/man minder te werken.

Vorige week was Australië, leeftijd 1998 en jonger, bij ons te gast. De hele week werd er samen getraind en gespeeld, zowel zes tegen zes als zeven tegen zeven. Het WJK in Nieuw-Zeeland zal namelijk zes tegen zes gespeeld worden. Op deze manier konden beide teams hier alvast op oefenen. De week werd afgesloten met een officiële wedstrijd in Utrecht. Met een selectie van 13 meiden werd er met 9-7 gewonnen. Het was een zeer zware week maar we hebben tactisch en fysiek zeker weer stappen gezet.

Deze week zal Hongarije aanwezig zijn in Zeist, daarover meer in onze volgende blog!

@EJCWaterpolo