Een interessante bijscholing op de finaledag (18 september) van het Europees Jeugdkampioenschap Jongens o19 jaar in Alphen aan den Rijn. Aansluitend kun je de wedstrijden (vanaf 15.00 uur) van het EJK in Alphen aan den Rijn bezoeken.

In deze bijscholing staat de leerlijn tactische trainingsbenadering centraal. Deze leerlijn is ontwikkeld voor verenigingen om de content van het Meerjaren Opleidingsplan Waterpolo (MOW)  makkelijk in hun trainingen te laten stromen.

Inhoud bijscholing:

Om een sterk fundament onder de opleiding van waterpolospelers te leggen is een waterpolotraining van goede kwaliteit een noodzaak. Door middel van een goede opleiding, een kwalitatief goede training- en wedstrijdprogramma moeten waterpolospelers en –speelsters de gelegenheid krijgen de stappen op weg naar hun top te kunnen zetten.

Binnen de waterpolotrainersopleidingen wordt er gebruik gemaakt van het Meerjaren Opleidingsplan Waterpolo (MOW) Verenigingen/trainers hebben vaak moeite om de content van het MOW in zijn geheel te behandelen. Zeker wanneer men bijvoorbeeld binnen de vereniging 2x per week 1 uur training heeft.

De bijscholing zal gegeven worden door Paul Metz.

Doelgroep: Waterpolotrainers niveau 2 en 3

Datum: Zondag 18 september

Locatie: Alphen aan den Rijn, zwembad Aquarijn

Tijdstip: 11.00-14.00 uur, inclusief lunch (en toegang tot de wedstrijden vanaf 15.00 uur)

Meer informatie en inschrijven via de KNZB 

 

 

 

@EJCWaterpolo